האם קיסם דנטלי יכול לגרום לנזק?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

31/08/2023 | 17:08 | מאת: לירון

רופאת שיניים המליצה לי לעבור מחוט דנטלי לקיסם דנטלי. יש לי אזורים צפופים-למדל בין שתי שיניים קדמיות- שהתקשיתי להכניס את הריסים וירד לי דם. האם מעבר לפגיעה בחניכיים יכול להיגרם נזק כלשהו משימוש אגרסיבי בקיסם דנטלי והאם הוא יכול להרחיב רווחים בין השיניים? תודה רבה מראש.

לעניות דעתי חוט יעיל הרבה יותר מקיסם , קיסם בדימוש אגרסיבי בהחלט עלול לגרום נזק לחניכיים , חסרונו הגדול הוא במקרים בהם אינו יכול לעבור מצד לצד ( בניגוד לחוט דנטלי בשימוש נכון)

31/08/2023 | 17:30 | מאת: לירון

תודה רבה על המענה המהיר. מה לגבי הגדלת רווחים? אין לי מה לחשוש בעניין זה?

טראומה מפגיעה חוזרת ונשנית בחניכיים כתוצא משימוש אגרסיבי בקיסם עלולה לגרום לנסיגת חניכיים ובעקבותיה הגדלת המרווחים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה