עקירת שן למה בעצם אני צריך

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

30/08/2023 | 16:26 | מאת: רועי

לום דוקטור היו לי כאבים בשיניים לקחתי שבוע אנטיביוטיקה ועכשיו לא כואב אמרו לי שיש לי סדק עמוק בשן ורוצים לעשות לי עקירה. אני מנסה להבין למה. ההסבר שקיבלתי שאי אפשר לשקם את השן, ושיכנסו לשם חיידקים, ויהיו דלקות, ויהיו זיהומים, ויהיו כאבים וכדומה. אבל אני מנסה להבין - מה הסטטיסטיקה? האם יש מחקרים? האם אפשר לומר בוודאות שאם לא אעקור את השן לא אוכל לשרוד איתה עד סוף ימי ללא נזקים נוספים

אם השן סדוקה בשלב מסויים עלולים להתחיל כאבים ובכל מקרה אתה מאבד עצם , את העצם צריכים לצורך אחיזת שתלים במקום, העצם אובדת גם בשיניים הסמוכות ובכך אתה מסכן גם אותן

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה