שאלה ...............

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

20/08/2023 | 08:32 | מאת: דנה

באיזור מסויים מתחת לשן יש לי דימום וצריבה בחניכיים ככל שאני מצחצחת יותר יורד יותר דם והמקום נפצע יותר שאלתי היא אז לא לצחצח באיזור זה ? איך מבריאים את האיזור הזה ? השן תקינה ...

קשה לענות על סיבה לדימום מבלי לבדוק את האיזור , יתכן שצחצוח יוצר טראומה למקום ובכל מקרה חסרים הרבה פרטי אינפורמציה ( דרגת הקודי של המברדת, חשמלית? מתי הוחלפה מברשת וכדומה) נסי למרוח ג׳ל קורסודיל על המקום ולא להגיע לחניכיים בצחצוח לפחות למשך מספר ימים

20/08/2023 | 09:24 | מאת: דנה

תודה רבה דוקטור ונכון אני מצחצחת הרבה וחזק,

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה