דבק לחלק גשר זמני שנסדק

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

10/08/2023 | 08:15 | מאת: סער

שלום רב, שאלה למומחים, יש לי כתר זמני לאחר שתלים ולאחר חשיפת שתלים, הגשר הזמני נסדק וזז מעט בחלק שנגסתי . האם אני יכול לקנות ולשים דבק בחלק החיצוני עד התור שלי עוד שבועיים כשיגיע הזמן לשים כתרים קבועים ? או לגשת מחר לרופא לסדר את זה ? הרופא גר רחוק מימני מרחק שעה נסיעה... מה מציעים ?

ראשית- לא ניתן לקנות דבק זמני בבית מרקחת, אני מניח שהגשר הוא מאקריל ואם נסדק /נשבר יש לתקן אותו בעזרת אקריל במרפאה ורק לאחר מכן להדביקו

10/08/2023 | 08:45 | מאת: סער

יש בסופר פארם - עולה 50 ש"ח

תבדוק טוב, למיטב ידיעתי מחזיקים רק סתימות זמניות וזה ממש לא יפתור לך את הבעיה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה