טיפולי שיניים מורכבים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/08/2023 | 18:10 | מאת: אלמונית

ערב טוב, עברתי אצל רופאה שלא אציין את שמה כאן בפורום מספר טיפולים - הטיפול הראשון היה מורכב ובסופו סבלתי כאבים חזקים, לא קיבלתי התייחסות נאותה (משהו בסגנון השתלה תמיד כואבת). הבעיה לא נפתרה והתעצמה והיו צריכים בניתוח להוציא לי את השתלת העצם שעלתה לסביבות המצח . חזרתי לטיפול השתלה נוסף אצל אותה רופאה - יש לציין ששילמתי לה על השתל ועל הכתרים שלא נעשו - הרופאה סירבה להחזיר את הכסף - ועדיין אני סובלת כאבי תופת. מה ניתן לעשות עוד. כמובן אני מחפשת רופא חדש לתיקון הבעיות הרבות בפה. יום טוב

זכותך לעבור לטיפול אצל רופא אחר וכמובן לדרוש את הכסף ששולם עבור טיפולים שעדיין לא בוצעו, ברב המקרים מכתב מעורך דין אמור להספיק

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה