כתר מוברג על שתל שנפל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

21/07/2023 | 17:10 | מאת: שירה

ביום חמישה נפל לי כתר מוברג על שתל, בסוף לאחר קשיים נמצא מקום לרופאה , עכשיו איך קורה שבכלל כתר מוברג נופל בדבק הגיוני בגלת הדבק ואם נפל יכול להיות שבין השתל למבנה ולכתר נפלה ההברגה ובכלל יצטרכו לעשות תיקון יותר חזק וגם שהבורג לא בסדר כי מה שנפל ותפסתי זה הכתר, ומה הפעולה בחיבור של כמה ימים לא בפה צריך אולי שוב השחזה , פוחדת שהולך מסובך פעם ראשונה שנפל לי כתר על שתל .

כל בורג עלול להשתחרר ולכן יש לגשת לרופא מיד כשמרגישים מעט תזוזה של הכתר, אין השחזה בכתר על שתל ולכן השאלה לגבי ההשחזה לא רלבנטית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה