ציפויי חרסינה ללא השחזת שן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/06/2023 | 08:07 | מאת: יעל

מה דעתך על ציפויי חרסינה ללא השחזה? קראתי בתשובות שלך כאן שזה מתאים רק למקרים מסוימים כגון שיניים קטנות, מרווחים וכדו'. מסוקרנת לדעתך כי אני יודעת שאתה אחד המובילים בתחום, וישנו רופא שיניים שעושה ציפויים ללא השחזות בכל מצב, עם תוצאות מעולות, והוא להבנתי (ערכתי בירור מקיף ולא מדובר בחלטורה אלא ברופא שלמד כאן בארץ והתמקצע במקומות הטובים בעולם) ברמה מקצועית מאד גבוהה. האם ניתן לסמוך על כך? חשוב לי לשמוע את דעתך כדי לקבל החלטה נבונה.

הי יעל, עם נסיון של 33 שנה בציפויי חרסינה את יכולה להניח שאני ( והטכנאי המעולה שאני עובד איתו) כבר ניסיתי הכל כולל ציפויים ללא השחזות כלל , עם השחזות באיזורים מסויימים בלבד ( לומינירס) וכל ורסיה אפשרית אחרת , אני גם הייתי הרופא המוביל מטעם חברה עולמית שהתמחתה בציפויי חרסינה ללא השחזות כך שבניגוד לאותו רופא או לאחרים - לצערי ממרום שנותי עם ציפויים כבר זכיתי לקבל חזרה את כל אותם מקרים ולתקן או להחליף לאחר מספר שנים בניגוד לטכניקות המתקדמות לציפויים בעזרתן ציפויי חרסינה נשארים שלמים ומתפקדים לשנים רבות , כל תוספת לשיניים ללא השחזה ( גם אם היא דקה ) מעבה אותן אלא אם השיניים קטנות במיוחד או עם מרווחים ואת לא אמורה להיות רופא שיניים כדי להבין זאת לבד

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה