עקירה כירורגית לשתי שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

07/05/2023 | 14:38 | מאת: קובי

שלום רב, קיים לי גשר של 4 שיניים בצד שמאל, לאחר דלקת חניכיים וטיפול עי אנטיביוטיקה בוצע צילום ע"י רופא השיניים והוא טען כי קיים סדק בשתי שיניים וצריך לעקור אותן-עקירה כירורגית. השאלה שלי האם לעקור את השיניים שבוע לפני טיסה של שבועיים לחו"ל או להמתין לאחר שאחזור? כי הדלקת יכולה לחזור.. וכמה זמן לאחר העקירה אפשר להשתמש בפליפר, תודה,

לא הייתי לוקח צ׳אנס בעקירה שבוע לפני טיסה , השימוש בפליפר ( אני ממש לא חסיד של פליפר מכיון שעלול לגרום נזק לעצם ) הוא בהתאם להתקדמות ריפוי האזור - בדרך כלל לאחר שבועיים שלשה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה