שאלה לגבי ליטוש עם גומיה מסתובבת לסילוק שאריות סתימה או דבק

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

28/04/2023 | 15:48 | מאת: אולג

עשו לי ליטוש עם גומיה שמתגלגלת כמו ספירלה כזאת בכדי להוריד דבק וקומפוזיט . הרופא עשה הרבה זמן משום מה גם במקומות בהן לא היו שאריות חומר .הליך הליטוש היה כואב ככה שהייתי צריך לקחת כדור משכך כאבים ויומיים אחכ הכאבים הלכו . האם הליטוש הזה מסיר שכבה מהאימייל באופן בלתי הפיך או שזה רק מחמם את השן ומשתקם חזרה ? או שהוא רק מחליק את פני שטח שן ומסיר את הדבקים או הסתימות מבלי לפגוע בשן ?

אין לי כל דרך לענות לך מבלי לראות את הגומיה או את השן לאחר הפעולה אך לאף רופא אין שום סיבה להזיק / לפגוע באמאייל שלא לצורך

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה