לחץ בשיניים אחרי השלמות קומפוזיט לסגירת רווחים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

30/03/2023 | 19:01 | מאת: קובי

היו לי רווחים קטנים בין השיניים החותכות הקדמיות עליונות שהיה נדחס מזון . עשו לי השלמות קומפוזיט במהלכם הרופא הכניס איזה חלק בין השיניים על מנת לפתוח את הרווח יותר ועשה השלמות ביניהם. השיניים הדוקות ולא נכנס אוכל אבל יש כל הזמן לחץ על השיניים כמו שמרכיבים פלטה ביישור שיניים . אני אחרי 3 ימין מההליך . האם זה משהו מוכר שעובר עם הזמן ? האם צריך לחזור אליו שיוריד מההשלמות אבל מצד שני לא רוצה לאבד את הנקודות מגע ? האם הלחץ הזה כל הזמן מזיק לשיניים או לחניכיים או שאחרי תקופה מסויימת אמור להיות הסתגלות ? אני אמור לחזור לביקורת רק בעוד חודש

אפשר בקלות ללטש מעט בעזרת סרט ליטוש בין השיניים ולשחרר את הלחץ

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה