שיניים שהשחירו מטיפולי שורש

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/03/2023 | 12:54 | מאת: רוית

שלום רב, שתי שיניים קדמיות 11 ו- 12 השחירו אחרי טיפולי שורש שנעשו לפני הרבה שנים. בשיניים יש ברגים. הרופא בזמנו רצה לעשות כתרים ואני לא הסכמתי . מה ניתן לעשות מבחינה אסטתית חוץ מכתרים? האם כדאי לעשות הלבנה פנימית? או שיש פתרון אחר יותר טוב? אודה לתשובתך.

מכיון שלא בדקתי את השיניים תשובתי הינה כללית ואינה מתייחסת למקרה הפרטי שלך, ניתן לנסות לבצע הלבנה פנימית ואם התוצאות אינן משביעות רצון אפשר לרב לבצע על השיניים ציפויי חרסינה היקפיים שהינם טיפול שמרני מאד יחסית לכתרים

27/03/2023 | 07:58 | מאת: רוית

אז אולי כדאי לוותר על הלבנה פנימית? ולעשות ישר ציפויים?

מעבר לעניין הכספי הלבנה יכולה לשפר את הגוון הראשוני לפני הציפויים וההחלטה כאן היא עלות לעומת האפשרות להגיע לתוצאה משופרת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה