צבע 12כתרים מונוליט 6 למטה 6 למעלה קדמיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

21/03/2023 | 22:02 | מאת: לבנה

היי אני מתלבטת בין צבע,כתרים a1לa2 אני בגוןן פנים בהיר מאוד . הרופאצהראה לי את a2 שהוא גווןן צהבהב אך הגוון בשן עצמה אינו אחיד....לעומת a1 שהצבע הוא לבן אבל אחיד בכל השן אותו גוון. מה זה העניין של ה a2 שזה גוון שןנה לאורך השן... נראה לי קצת מוזר. ושאלה נוספת אם אבחר בגוון הלבן...לאחר מכן בכל שתיה של קפה או מיץ או קולה זה יצבע בצבע וזה יורגש יותר מאשר על a2? מאוד מתלבטת במה לבחור. תודה רבה

בשני הגוונים השן אינה בנויה מצבע אחיד , טכנאי מוכשר ומיומן משלב גוונים ואפקטים נוספים כמו למשל שקיפות , חרסינה אינה משנה צבעה משתיה של קפה, קולה או כל צביעה אחרת

21/03/2023 | 22:22 | מאת: לבנה

תודה רבה על המענה. ושאלה נוספת לאור נסיונך האם הגוון הלבן יתאים לי אם אני מאוד בהירה בפנים או ש a1 יראה בולט ומוזר? ועדיף לבחור ב a2 ...שזה יותר צהצבה למרות שהגוון שלי של השינים הןא a3 עפ מה שהרופא אומר...אני כבר עושה 12 שיניים אז למה שלא יהיו לבנות יפות ? מאשר צהבהבות . כי כרגע הזמניות שלי מאוד צהובות והוא אמא שהן a3 אז גוןן אחד פחות זה עדיין נראה צהוב ...ה4ם אני טועה?תודה רבה

אין לי כל דרך לייעץ לך לגבי הגוון מבלי לראות את מאפייני הפנים כמו השפתיים וצבע העור, גוון הכתרים תלוי מאד גם במיומנות וכשרון הטכנאי ולא רק במפתח הצבעים

24/03/2023 | 22:42 | מאת: לבנה

שלום, היום ביקרתי במרפאה והרופא והטכנאי הציעו לי שיכינו לי כתרים זמניים חדשים בצבע a1 כדי שאראה איך זה יראה עליי ועליהם נעשה שינויים של צורה לפי בקשתי..כדי שאדע להחליט(כמובן שיעלה לי תשלום נוסף). ראיתי גוונים נוספים... רציתי לשאול מה ההבדל בין a1 ל גוון B1 הם נראים זהים. הרופא טוען שB1 מאט יותר. האם a1 נחשב לגווןן לבן יחסית? ולגבי גוון B2 זה ירד מהפרק זה ממש צהבהב יחסית עבורי. אשמח לדעתך תודה רבה

כתרים זמניים יאפשרו לבצע שינויי צורה אך יהיה קשה להתייחס לגוון הכתרים הזמניים כמדד לקביעת גוון כתרים קבועים, a1 הינו בהחלט גוון בהיר ,קחי בחשבון שמכיון שמבוצעים רק 6 כתרים בכל לסת ( אם הבנתי נכון) הגוון אמור להשתלב גם עם השיניים הנוספות הנראות בחיוך

25/03/2023 | 09:41 | מאת: לבנה

תודה רבה על המענה. כן הבנת נכון 6 כתרים למעלה ו 6 למטה אך מהצד רואים לי רק 2 שיניים או 1 ...כן בהחלט אתייחס לזה גם. מקווה שיזה יקרב אותי למראה של התוצאה כדי שאוכל לקבל איזו הדמייה כלשהיא הכי קרובה מאחר ואת הכתר הקבוע הוא לא מוכן להדביק זמני אלא מיד קבוע... על כתר זמני יש מצב שה a1 יראה יפה או לא ובכתר הקבוע זה יראה שונה לגמרי?או שיש מידת דימיון בצבע? תודה רבה לך

מהצד תמיד רואים יותר שיניים וממש לא רק שש הקדמיות, ניתן להסיר מסקנות לגבי צורה אך אין כל קשר בין גוון שיניים מאקריל לגוון כתרי חרסינה

25/03/2023 | 10:31 | מאת: לבנ

אוקיי אז כנראה אצטרך לעבןר עוד שלב עם שיניים זמניות כדי שנתקדם להחלטות לגבי צבע וצורה. לצערי זה מה שהוא הציע כדי להתקדם. כי כרגע זה מבחינתי שיניים בהפתעה כי עודמלא עשינו תיאום ציפיות אני רק מסבירה ומסבירה מה אני רוצה אבל כנראה הוא עוד לא יודע כיצד לבצע את זה עליי כדי שאהיה מרוצה. אתמול עשה סריקה למחשב לאחר השיופים וכעת נמתין לזמניות הנוספות.תודה רבה לך על המענה.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה