סדק בשן מעקב או בדיקת מומחה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

05/03/2023 | 16:16 | מאת: רוית

שן שהייתה שנתיים עם סתימה זמנית לאחר טיפול שורש. נעשה צילום והטיפול שורש נמצא תקין ללא דלקת. אבל נמצא סדק בכותרת לכיוון השורש ,שלא ראו בצילום. מצד שני השן מרגישה כרגיל ללא שום בעיות. אני מעוניינת להמשיך לשקם את השן ולהיות במעקב כמו שהרופא הציע. האם מומחה שורש יוכל לעזור במשהו? הרי במצב של סדק אין גם ככה מה לעשות. אודה לתשובתך

מכיון שלא בדקתי את השן תשובתי היא עם כל הזהירות וההסתייגויות אך כדאי לשקול ביצוע מבנה וכתר זמני כך שיתאפשר תפקוד השן ובחינת המצב האם יכולה להשאר בפה או שחייבים לעקרה

07/03/2023 | 18:22 | מאת: רוית

תודה רבה על תשובתך.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה