השתלת חניכיים-שאלה בנושא

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

07/02/2023 | 00:48 | מאת: דני

שלום רב האם השתלת חניכיים שמשלבת השתלת עצם מאריכה את זמן תוצאת האפקט הסופי-מבחינה אסתטית? תודה

שילהת בין שתי פרוצדורות שונות לחלוטין שאינן קשורות האחת לשניה, השתלת עצם נועדה למלא איזורים בהם יש פגם גרמי וחוסר בעצם ואילו השתלת חניכיים מטפלת כל כולה בנסיגת חניכיים ומהווהה פתרון שהינו אסתטי בלבד לצורך כיסוי שרשים חשופים ברקמת חניכיים

19/02/2023 | 15:37 | מאת: דני

ראשית תודה על תשובתך.. רק לצורך חידוד אם השתלת החניכיים משלבת גם השתלת עצם זמן הריפוי לא מתארך? תודה

כמו שכבר עניתי שתי הפרוצדורות אינן קשורות אחת לשניה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה