האם כשעושים ציפוי קומפוזיט , שמים את הקומפוזיט רק על פני השן ?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

30/01/2023 | 00:04 | מאת: יעקב

רציתי לדעת האח כששמים ציפוי קומפוזיט אז שמים קומפוזיט רק על משטח השן החיצוני או שצריך לשים קומפוזיט גם בשוליים של השן ואז למעשה שיהיה מקום אז מורידים קצת חומר בין -שיני בכדי שניתן יהיה להצמיד את הקומפוזיט משני צידי השן בשוליה

כל מקרה לגופו בהתאם למטרת הטיפול , בכל מקרה כדי שהחומר יוכל לאפשר שינוי גוון או לחילופין על מנת שיהיה אפקטיבי וחזק נדרש עובי של שכבת הקומפוזיטשהינו חומר דינחלש ודי שקוף , עובי של החומר מצריך פינוי מקום עי הורדת חומר שן אלא אם ישנם מרווחים או שהשן קטנה במיוחד

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה