אנטי היסמינים-שאלה בנושא

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

28/12/2022 | 22:37 | מאת: דני

שלום רב קראתי כי נטילת אנטי היסמינים נגד אלרגיה יכולים לשנות את צבע השן האם הדבר נכון? תודה

אנטי היסטמינים עלולים גם לגרום לשינוים פנימיים בגוון השיניים וגם מפחיתים ייצור רוק ועי כך עלולה להתגבר רמת הצביעה החיצונית על גבי השיניים כתוצאה מהפחתת שטיפת השיניים באמצעות הרוק

28/12/2022 | 23:10 | מאת: דני

תודה על תשובתך במידה וצביעה כזו מתרחשת האם הלבנת שיניים תפתור את הבעיה? תודה

את הצביעה החיצונית העלולה להיות על השיניים ניתן לפתור בעזרת הגברת תדירות ביקורים אצל שיננית, הצביעה הפנימית ( אם תתרחש ) לא בהכרח תושפע מהלבנת שינים ולעיתים הפתרון היחידי הוא ציפויי חרסינה

29/12/2022 | 05:54 | מאת: דני

ראשית מודה לך מאוד על תשובותך המהירות והמקצעויות. שאלה אחרונה ברשותך.. האם ספריי לאף נגד אלרגיה-פליקסונז יכול לגרום לתופעה דומה בשיניים? שינוי צבע השן? מודה לך מאוד.

שינויי הצבע ( הפנימיים) מוגברים ככל שמגיע חומר רב יותר אל תוך השיניים , הסיכוי שכמות רבה של פלקסונז תחדור דרך נימי הדם באף ותגיע אל תוך השיניים אינו גבוה ומכאן גם התשובה

30/12/2023 | 15:10 | מאת: דני

שלום רב שאלה אחרונה ברשותך נאמר לי ע"י רופא האלרגיה שהפליקסונז היא תרופה המכילה סטרואידים ולא אנטי היסטמינים. האם במיקרה זה אין סכנת צביעה לשיניים? תודה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה