צפיפות בשיניים תחתונות , האם ניתן לסדר ללא יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

19/12/2022 | 19:44 | מאת: נתן

יש לי צפיפות קלה בשיניים תחתונות , בגלל שיש לי עדיין שיני חלב במקום מלתעות , הצפיפות הקלאסית שבו 2 הקדמיות והניבים בולטים , ולעומת זאת הלטרליות פנימיות ,הצפיפות לא מפריעה בניקוי רק מבחינה אסטטית , אני בן 40 לא מעוניין ביישור שיניים והשיני חלב בריאות וטובות וכל עניין הריטיינר לא מדבר אליי , ואני יודע של שיניים יש נטיה להצטופף כל החיים אבל אני מילא לא צעיר ויישור שיניים כשביררתי כרוך בסיכונים שאני לא מוכן לקחת מחפש פתרון שהוא מהיר בלי התעסקות יתר אפילו שלא מדובר בתוצאה מושלמת , האם יש שיטה שיכולה להראות פחות צפיפות ללא צורך בהזזת שיניים וקיבוע

במקרים רבים ניתן לצור מראה אסתטי בעזרת ציפויי חרסינה בעוביים שונים על גבי השיניים, אין לי דרך להתייחס למקרה הפרטי שלך ללא צילומים ובדיקה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה