רציתי לשאול מה דעתך המקצועית לגבי חרסינה פלדספטית

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

13/12/2022 | 04:02 | מאת: יעקובי

הבנתי שפעם היו משתמשים בזה ושזה עבודת יד של טכנאי , אבל קשה למצוא רופאים שעושים את זה כבר וכולם היום מציעים איימקס או למינייט באמצעות מחשב , וגם המחיר שלה יותר יקר מאיי מקס משום מה שזה לא מסתדר לי כי איימקס זה מותג , האם בכלל יש הצדקה היום לבצע ציפוי כזה ? ומה החסרונות שלו לעומת הלמינייט או האיימקס שעושים דרך המחשב

החרסינה הפלדספטית נבנית בשכבות עי הטכנאי , בידיים הנכונות התוצאה המתקבלת יכולה להיות מאד אסתטית אם כי הינה חלשה יותר מהחרסינות המתקדמות , מכיון שהעבודה הינה עבודה ידנית המצריכה את המשאב היקר ביןתר - זמן עבודת הטכנאי - התוצאה הינה מחיר גבוה יותר, יש לי במרפאה מטופלים עם עבודות מחרסינה פלדספטית המחזיקות בפה כבר 30 שנה ויותר

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה