משולש שחור בין שני כתרים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

12/12/2022 | 14:19 | מאת: מייקל

עברתי עקירה בגלל internal resorption של שן קדמית כולל השתלת עצם וחיניכיים, בהמשך הציעו לי להחליף כתר בשן הסמוכה כדי לעשות שני כתרים אחידים בגוון והסכמתי. עכשיו בין שני הכתרים החדשים יש תופעת "משולש שחור" שגם לא יפה וגם עושה בועות אוויר, דיבור משובש ואוכל נתקע. לדברי הרופא אין מה לעשות, היה אובדן פפילה בעקבות העקירה ולא ניתן לעצב כתרים כמו שני ריבועים. האם יש פתרון?

במקרים רבים ניתן לעצב את החניכיים ואף ליצור פפילה בעזרת יצירת לחץ מתון על החניכיים ודחיקת החניכיים עם הכתרים הזמניים משני הצדדים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה