כתר בשן זרקוניה שהורכב על טיפול שורש שהתבצע לפני עשור בשן טוחנת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

29/10/2022 | 05:53 | מאת: מור

בגלל חתיכת סתימה שנשברה משן שעברה טיפול שורש לפני עשור ומעלה,הרופאה שהלכתי בגלל המלצה אמרה שצריך לעשור כתר על השן,ןגם בשן אחרת סמוכה באותו צד עשיתי סתימה רגילה. אחרי שעשיתי כתר זרקוניה הרגשתי קצת לחץ כאב עמום ,לאחר יממה התחיל תחושה מוזרה בצד השני בכלל של הפה כאילו אני סוגר על חניך את הפה,אין כאב אבל יש צורך לסגור את הפה על חניך או שן וזה בכלל בצד השני שלא היתה בעיה לפני זה. יש לציין שהכתר הקבוע שהודבק נשכתי נייר לפחות עשר פעם כדי להוריד גובה עד שממש הותאם,שיצאתי לא הרגשתי כלום אך לאחר יממה הצד השני כאילו הנגדי מציק בסגירה אם אני לא מצמיד שיניים או נשאר פתוח לא מרגיש כלום מלבד אתהצד השני שהוא כאילו חם כזה למגע מה יכולה להיות הבעיה ומה הפיתרון.

לצערי אין לי כל דרך לענות לך תשובה מקצועית ללא בדיקה וצילומים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה