הלבנת שיניים בתדירות גבוהה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

13/02/2005 | 14:50 | מאת: מאיה

שלום ד"ר רוני. לפני שלושה חודשים השתמשתי בערכת הלבנה של קולגייט (הבקבוק שנראה כמו טיפקס..) התוצאות לא היו מי יודע מה, אולי קצת הבהיר את השיניים, אבל בעיקר בחלק התחתון (הסבירו לי שבגלל הרוק, החומר נשטף מהחלקים שצמודים לחניכיים). והחלקים שכן הובהרו כבר היו כמעט שקופים. אני בכל זאת רוצה שיניים לבנות. חשבתי אולי לנסות את הערכה של קרסט (הפסים להדבקה). שאלתי- האם אפשר להשתמש בזה עכשיו או שכדאי לחכות קצת? ובכלל מה אתה אומר, יכול להיות שיש שיניים שאי אפשר ממש להלבין? (אני לא מעשנת, שותה קפה וכו') תודה רבה לך!

מאיה שלום, ראשית ,ישנן שיניים שקשה יותר להלבין ויותר מכך,יש שיניים שלא הייתי ממליץ להלבין (למשל שיניים כהות ועליהן פסים או כתמים לבנים היכולים להיות מודגשים ונראים יותר לאחר הלבנה) לכן רצוי להוועץ ברופא שיניים לפני ההלבנה. עם פסי ההלבנה של קרסט ניתן להגיע לתוצאות מצויינות מעצם הצמדת החומר הפעיל לשיניים למשך 30 דקות ומניעת שטיפתו עי הרוק,אין בעיה להתחיל בטיפול מיידית לאחר ההלבנה שלא ספקה את רצונך ואין מניעה להמשיך בהלבנה גם לעיתים ל-6 חודשים ברציפות (למקרים קשים) מומלץ לעבור ניקוי אצל שננית לסלוק צביעה חצונית ואבנית לפני ההלבנה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה