התייעצות לגבי אבחון סדק וטיפול שורש חוזר.

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

08/06/2022 | 08:52 | מאת: דידי

ד"ר אמיד שלום, רציתי לשאול לדעתך לגבי טיפול שורש חוזר. הוצע לי לבצע טיפול שורש חוזר בשן עם כתר עקב כאבים בלעיסה. 1) האם כדאי לבצע את הטיפול שורש חוזר רק אצל מומחה לטיפול שורש? 2)נאמר לי גם שהסיבה לכאבים יכולה להיות גם עקב סדק בשן. לא הצליחו לראות סדק בצילום רגיל, אך עדיין חושדים בקיומו של סדק בשן. האם הפנייה לצילום סי טי לאיתור הסדק זה רק מומחה לטיפול שורש יכול לתת? אודה להתייחסותך לשאלותיי.

הפניה לסיטי ניתן לקבל עי כל רופא שיניים אך אני בעד ביצוע טיפול שרש אצל מומחה לטיפולי שרש ותחת מיקרוסקופ על מנת להעלות את סיכויי ההצלחה ובוודאי כשמדובר בחידוש טיפול שרש ,

11/06/2022 | 13:08 | מאת: דידי

אני מודה לך על תשובתך ד"ר אמיד. שבת שלום.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה