ציפויים בחלק מהשיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

02/05/2022 | 08:36 | מאת: מוטי

שלום דוקטור, המליצו לי עכשיו לעשות ציפוי לימנייט לשיניים 11,21 בגלל שהן קצת סדוקות ובאחת יש סתימה מכוערת. בשאר השיניים לעשות הלבנה ואז לצפות בהתאם לצבע שיצא בהלבנה. האם כדאי לי כבר לעשות ציפוי גם בעוד 4 שיניים עליונות, ואז אוכל להגיע לצבע יותר בהיר? ואולי לא ישימו לב ששאר השיניים בגוון פחות לבן..

איני יכול להמליץ לך על מספר הציפויים הנכון עבורך ללא בדיקה וצילומים אך ככלל ככל שמטופלות יותר שיניים ישנה שליטה טובה יותר גם בצבע השיניים , גם בצורה וגם בפרופורציות הנכונות, בציפויי חרסינה יש משמעות עצומה לאיכות הטכנאי והרופא המבצעים כך שגם אם הנך בוחר לבצע ציפויים על מספר שיניים גדול מהתכנון הראשוני -אל תתפשר על המבצעים לטובת מחיר זול יותר

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה