הלבנת שיניים בלייזר

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

02/05/2022 | 01:12 | מאת: אייל

שלום, רציתי לשאול האם הלבנת שיניים בלייזר או לד, אפקטיבית יותר מהלבנה באמצעות סד שניתן ע״י רופא שיניים? תודה מראש

הלבנה מרפאתית אינה אמורה להיות אפקטיביתיותר מהלבנה ביתית עם סד אלא אמורה להיות הליך מהיר יותר ,בחלק מהמרפאות ההליך הינו משולב ומתחיל בהלבנה מרפאתית ובעקבותיה גם נמסרים למטופל/ת סדים בהם ניתן לעשות שימוש מיידי על מנת לנסות לקבל תוצאות הלבנה טובות יותר או שימוש עתידי אם התוצאה הראשונית משביעת רצון אך נידרש בוסטר עתידי לאחר שנה וחצי -שנתיים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה