סגירת רווח עם קופוזיט בין השיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/04/2022 | 22:40 | מאת: יעקובי

סגרו לי רווח קטן עם קומפוזיט ששמו בין השיניים. אבל לא שמו את הקומפוזיט עד הסוף איפה שהחניכיים . אלא השאירו משולש שחור קטן . שזה די מציק כי נכנס לשם חלקיקי מזון וצריך לנקות . השאלה היא האם אפשר לשפר ולמלא קומפוזיט עד הפפילה של החניכיים שלא יהיה בכלל חור או משולש קטן . או שהקומפוזיט יכול לגרום לנסיגה אם יעשו אותו קרוב מדי לחניכיים כי זה כביכול חומר זר .

ניתן למלא ולסגור כל עוד אתה מצליח להכנס בין שתי השיניים ולנקות, החומר כשלעצמו אינו גורם נזק לפפילה , נזק נגרם מהצטברות מזון וחיידקים כאשר אין אפשרות לסלק אותם

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה