שאלה .................

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

12/04/2022 | 21:46 | מאת: דנה

יש לי עששת מתחת לכתר הרופא אמר שצריך להסיר את הכתר ולסלק את העששת והשאלה שלי האם כתר זמני אפשר לשים מיד באותו יום שמסירים את העששת או שצריך לעשות מדידות ולחכות מספר ימים עד שטכנאי יעשה ?

ניתן להרכיב כתר זמני ביום בו מסירים את הכתר הישן אם נלקחו מידות מראש וטכנאי הכין כתר זמני לפני הסרת הכתר , או לחילופין אם הרופא מכין כתר זמני במרפאה מגוש אקריל

13/04/2022 | 08:04 | מאת: דנה

ואם הרופא מכין הוא גם צריך לקחת מידות מראש ואז זה לוקח כמה ימים ?

הרופא יכול לערבב אקריל במרפאה וליצור ממנו כתר זמני מיד לאחר הסרת הכתר הישן, יש לקחת בחשבון שהכתר הסמני המוכן במרפאה פחות יפה, פחות חזק ופחות מדוייק מכתר זמני המוכן במעבדה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה