באיזה רמה אפשר להלבין שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

07/02/2022 | 10:48 | מאת: מךי

שלום, האם יש לובן מקסימלי שאפשר להגיע אליו בתהליך ההלבנה( במרפאה)? עשיתי הלבנה אצל רופא.השיניים הלבינו אבל פחות מהגוון שרציתי.השאלה אם פעולה חוזרת תעזור להלבין עוד או שיש גוון בהיר מקסימלי שהשיניים יכולות להגיע אליהן.

ישנה בהחלט תוצאה מקסימלית שמעבר לה השיניים לא יבהירו,חומרי ההלבנה מפרקים צובעים שחדרו אל השיניים ובדרך כלל ניתן לחזור לצבע המקורי של השיניים, אם מעוניינים בתוצאה בהירה יותר מהצבע הטבעי ניתן להגיע לצבע בהיר יותר בעזרת ציפויי חרסינה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה