ציפוי או כתר לשן לא ויטאלית מסויידת שלא ניתן לבצע טיפול שורש

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/12/2021 | 01:03 | מאת: יעקב

יש לי שן קדמית שהצורה של אלכסונית מעט וצבע צהוב , יש חילוקי דעות האם לבצע למינייט היות והשן תשתקף כצהובה ועל כן עדיף כתר שאני פחות מתלהב מזה , האם יש דרך להפוך את השן ללבנה ? היות והתעלה מסויידת ניסו לבצע הלבנה שלא ממש הצליחה, האם יש ציפוי שען יכול לפתור את הבעיה ואם כתר אז מה מומלץ חרסינה או זירקוניה ?

24/12/2021 | 01:10 | מאת: יעקב

הבדלי הצבע , לא ניתן לבתע הלבנה פנימית או טיפול שורש כי היא מסויידת

24/12/2021 | 01:11 | מאת: יעקב

מצורף קובץ תמונה

אינני יודע מי בדק/ טיפל בשן אך במקרים רבים מומחה מיומן לטיפולי שרש העובד עם מיקרוסקופ יצליח לבצע טיפול שרש גם בשן מסויידת , בכל מקרה, כתר הינו האפשרות האחרונה מכיון שמצריך הסרה רבה מאד של חומר שן וברב המקרים ניתן למסך גוון שן כהה בעזרת ציפוי חרסינה היקפי כאשר בחלק החזיתי מסירים מעט יותר חומר שן ( אך עדין פחות מהנדרש לכתר) ואילו בחלק האחורי של השן מסירים שכבה מינימליסטי. , לא ראיתי את הצילום ששלחת ) לא מופיע בתגובה) וניתן לנסות לשלוח אלי למייל [email protected]

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה