הלבנת שורש והחלפת כתרים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

07/12/2021 | 14:19 | מאת: שירן

אני מעוניינת להחליף ארבעה כתרים קדמיים , החניכיים מעל הכתרים עם צבע מוזר ,נוטה לאפור .הייתי אצל רופא שהציע לי לעשות הלבנת שורש כי מתחת לכתרים עשו לי שורש שחור ובגלל זה החניכיים בצבע אפור , האם זה באמת יעזור . לגבי הכתרים מעוניינת בזרקוניה , האם אני יכולה להחליף את הצורה ? מה שיש לי שיניים קטנות מאוד מלפני 20 שנה כשהייתי נערה . והכי חשוב איך יודעים אצל מי לעשות ? לפי מה בוחרים רופא חוץ מהמחיר

שירן שלום, לא נהוג יותר להלבין שרשים מכיון שנצפו מקרים רבים מדי של ספיגת שרש בעקבות שימוש בחומרים להלבנת שרשים, לצערי אין לי דרך להציע לך פתרון ראוי ללא בדיקה וצילומים, אין פתרון קסם לבחירת רופא, ניתן לקבל המלצות מחברים שאת סומכת עליהם, לראות אנשים עם עבודות דומות לשלך בפה , ביקורות טובות שקיבל הרופא בגוגל ועוד

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה