טיפול בשן עם ציפוי ועששת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/11/2021 | 22:38 | מאת: יעל

שן שבוצע עליה ציפוי חזיתי, בחלק שלא מצופה התפתחה עששת, האם רופא שיניים שלא ביצע את הציפוי יכול לטפל בחלק העששתי, או עדיף שיבצע זאת הרופא שהתקין את הציפוי?

כל רופא שיניים יכול לטפל בשן עם ציפוי אבל ברמה הפרקטית אם רופא אחר יפגע בציפוי ויגרם נזק ( לעיתים הנזק יתבטא בזמן מאוחר ייתר) לא ניתן יהיה לפנות אל הרופא שביצע את הציפוי בהקשר לנזק שניגרם מכיון שיוכל לטעון ובמידה רבה של צדק שרופא לא זהיר גרם נזק לציפוי

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה