תחזוקת שתל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

20/11/2021 | 01:42 | מאת: לילך

יש לי בפה שתל ישן שאינני יודעת לאיזה חברה שייך והרופא שאצלו עשיתי את השתל סגר את המרפאה בזמן הארון האזור מציק לי וגם הכתר שעליו שבור. איך אפשר לדעת מה השתל שבפי, עלמנת לטפל בו עם חלקים הקשורים אליו ?

לצערי,לא תמיד ניתן לאתר את סוג השתל הישן ולעיתים גם אם מאתרים את סוג השתל לא תמיד ניתן לאתר חלקים אם החברה כבר אינה קיימת או שלא מייבאים את חלקיה לארץ, לרב,רופא מקצועי ומיומן יוכל להציע פתרונות גם למקרים מורכבים ובמקרים רבים גם אם לא ניתן לאתר את סוג השתל או את חלקיו

20/11/2021 | 12:33 | מאת: לילך

האם יש אפשרות להוציא את השתל ולשים אחר במקומו ? או לידו ?

במידה ולא ניתן לזהות את סוג השתל ואם מצבו תקין רופא מיומן יצליח במקרים רבים לאלתר פתרונות שיקומיים על התשתית הקיימת, אם לא ניתן לאלתר פתרונות ואם תנאי העצם במקום מתאימים- ניתן להוציא את השתל ולשתול שתל חדש במקומו

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה