התאמת צבע של כתרים דנטליים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/11/2021 | 21:25 | מאת: חן

שלום, עשו לי כתרים על 6 השיניים הקדמיות לפני 5 חודשים אבל עכשיו צריך להחליף 2 מהם כי איתם בעיות. אני מפחדת שהצבע שלהם לא יהיה זהה לכתרים שלא מחליפים כי הם מיוצרים בזמן אחר ומגוש קרמיקה אחר ולכן צבע הבסיס של הקרמיקה יהיה שונה ולכן זה לא יהיה זהה. האם זה המצב או שזה אפשרי להתאים את הכתרים החדשים בצבע לותיקים יותר

טכנאי מוכשר ומיומן מתאים בצורה טובה גוון כתר חדש לצבע של כתרים ישנים בדיוק כמו שמתאים גוון של כתר לגוון השיניים משני צידי הכתר

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה