גשר ...................

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/11/2021 | 18:39 | מאת: אפרת

כששן חסרה אפשר לעשות גשר והשאלה שלי היא , האם כשעושים גשר על שלוש שיניים , ונגיד ברבות הימים שן אחת צריך לעקור , אז מורידים את כל הגשר ונשארים מחוסרי שלוש שיניים?

בתכנון נכון לפני הטיפול - לעולם לא נשארים ללא שיניים במהלך שיקום , לפני שמורידים גשר מכינים גשר זמני לעיתים הוא רק נשען על שן לא מושחזת עד לביצוע שתל או פתרונות זמניים אחרים המותאמים למקרה

03/11/2021 | 20:54 | מאת: אפרת

השאלה שלי אם עשיתי נגיד עשיתי גשר ואחרי שנה נוצר סדק באחת השיניים האם צריכים להוציא את כל הגשר ונשארים ללא שיניים

מצטער , לא מצליח להבין את השאלה , אם יש סדק בשן עוקרים את השן ומשקמים או בעזרת גשר רחב יותר או בעזרת שתלים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה