שאלה ................

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

01/11/2021 | 17:44 | מאת: שאלה

הרופא איבחן אצלי שבכמה שיניים יש לי כיסים חמש מילמטר עומק , ואני צריכה לעשות שתל , האם במצב של כיסים בכמה שיניים , עדיף כבר לעשות גשר ולא שתל? האם גשר יותר יעיל במצב זה ?

5 ממ הינו עומק כיס הניתן לשליטה טובה עי שיננית ולרב אינו מצריך טיפול כרורגי, אין קשר בין כיסים בעומק 5 ממ להחלטה האם לבצע גשר או שתל , התשובה תלויה בגורמים נוספים באיזור

01/11/2021 | 19:11 | מאת: שאלה

שליטה על ידי שיננית בניקוי רגיל? ואם אני לא מטפלת בכיסים, השתל יהיה מועד לפורענות?

שתלים מצריכים תחזוקת שיננית כל שלשה חודשים ללא קשר למצב החניכיים מסביב

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה