מעוניין לבצע ציפויים לסגירת מרווחים ויישור שן בהטייה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/10/2021 | 19:02 | מאת: יעקב

אני בן 44 ורציתי לשפר קצת את מראה השיניים אז עשיתי טעות ובחרתי באופציה של יישור שיניים בקשתיות שנמשך חצי שנה למרות שיכולתי לבצע ציפויים ולהשיג תוצאה יפה יותר , היישור שיניים עשה לי בעיות במנשך וכתוצאה מכך לא שמתי קיבועים בכדי לתת לשיניים ולמנשך להתסדר למרות שאני יודע שיש סיכוי שהשיניים יחזרו למה שהיו לפני הטיפול ואכן אני עכשיו כבר 4 חודשים ללא קיבועים ויש נסיגה מסויימת בצורת השיניים , השאלה שלי היא מתי יהיה נהוג כבר להתעניין לגבי ציפויים כשהשיניים תתייצבנה ,

יעקב שלום, ממש לא בטוח שהשיניים יתייצבו ועוד פחות בטוח שיחזרו למצבן הקודם,לאחר טיפול אורתודונטי ללא קיבוע יכולות להיות הדלכות רבות מבחינת הסגר ולא רק אסתטיקה, אם הכיוון הינו ציפויים גש מהר ככל הניתן לרופא אצלו הנך מתכנן לבצע את הציפויים לבדיקה,

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה