פירוט תוכנית טיפול

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

15/10/2021 | 00:42 | מאת: איתן

קיבלתי הצעת מחיר להרמת סינוס, שתלים, כתרים ומבנים. ההצעה לא כללה מחיר עבור CT לאבחון קליטת העצם לאחר הרמת הסינוס. האם זה הגיוני לחייב אקסטרה עבור צילום כזה ???? האם זה לא אמור להיות חלק מהטיפול הכולל ? האם הגיוני שרופא יבצע טיפול וכדי לבדוק את הצלחתו יחייב אותי בעלות הצילום ? במיוחד כאשר זה לא היה חלק מהתוכנית המקורית והוסיף את זה אחר כך ??

אני מניח שאם היה שולח אותך לצילום סיטי במכון רנטגן חיצוני ( כפי שנהוג לעשות ברב המרפאות) לא היתה מתעוררת השאלה, הסיטי הינו מכשיר יקר, הצילום הכרחי לצרכי תכנון הטיפול והגיוני מאד שיגבו עבורו תשלום

15/10/2021 | 15:24 | מאת: אורן

אז למה זה לא נרשם בתוכנית מלכתחילה ? זה בטח משהו ידוע.... זה לא הפתעה וחוץ מזה כשאתה סוגר תוכנית של מעל 100000 ש"ח... קצת מעליב להתקטנן על 300 ש"ח

בהחלט יתכן שפריט כזה או אחר נשמט מתכנית הטיפול במיוחד מתכנית גדולה , יתכן גם שהנחה ( אם ניתנה ) על תכנית טיפול גדולה הינה בערך רב הרבה יותר מעלות הצילום, להתקטנן על 300 שקל זה דו כיווני , מציע לשם ההרגשה הטובה שלך שתפנה את השאלה אל צוות המרפאה

16/10/2021 | 11:00 | מאת: אורן

הנחה לא ניתנה!!!!! הכסף שלי והרבה נמצא אצלהם, על טיפול שאת רובו עוד לא קיבלתי... אין לי מה לפנות אליהם, זו הדרישה שלהם... רציתי רק לדעת איך חושבים רופאים אחרים וזה בפירוש להתקטנן וזה בהחלט חד חד כיווני בסיטואציה שלי. זה לא שבאתי לטיפול קטן... זה לא שבאתי לחות דעת או ייעוץ... אני באמצע טיפול... אגב ברשת ניתן לראות שיש לא מעט רופאים שמזמינים לבדיקת אבחון וייעוץ כולל צילומים חינם... אולי ירוויחו לקוח! מקצועיות היא דבר חשוב, אך שירות לא פחות ... ):

19/10/2021 | 00:01 | מאת: אורן

מה דעתך ?

את דעתי הבעתי כבר בתשובתי הקודמת , אין סיבה שלא יגבו כסף על צילום סיטי שאינו חלק מסדרת צילומים המבוצעים כרוטינה במרפאה ( וגם עבורם ישנן מרפאות הגובות תשלום) , זכותך כמובן להצטלם במכון פרטי שאינו חלק מהמרפאה או לחילופין לנהל משא ומתן על הנחות כאלה ואחרות לגבי התשלום עבור הטיפול ואולי כחלק מאותו מומ לבקש צילום ללא חיוב

22/10/2021 | 09:44 | מאת: אורן

תודה על תשובתך ועל כל תרומתך המבורכת כאן בפורום. מדגיש שוב שמדובר בצילום ביקורת !!!!! אין שום הגיון בריא לחייב עבור זה. במיוחד, כאשר זה לא היה חלק מהתוכנית המקורית, והצורך היה ברור וידוע! לעניות דעתי, הייתי מציע גם לך כרופא, לשנות טיפה את החשיבה בכיוון.

25/10/2021 | 23:19 | מאת: אורן

מה חשוב לך

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה