צילום סטטוס בשיניים קדמוות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

07/10/2021 | 13:47 | מאת: אדם

האם בצילום סטטוס אפשר לראות אם יש עששת מתחת לכתר ! בגלל הנסיגה שישי לי ויש לי 4 כתרי זרקוניה בשיניים קדמיות מפחד שכבר יש לי עששת והרופא לא משתף פעוךה ולא עשה תמונ ולא כלום אומר שהכול בסדר אבל יש לי דלקת ואדמומיות וריח רע מהפה ואדום ממש בחניכיים אז מפיד שזה עששת איזה תצלום אפשר לעשות בשביל לדעת אם יש עששת מתחת לכתרים ואם אכן יש עששת מה אפשר לעשות זה שיניים קדמיות וטני בן 33 וזה ממש מלחיץ אותי לאבד את השיניים או שיהיה נזק

ריח רע וצבע אדום לחניכיים הינם סימנים לדלקת חניכיים ואין לזה קשר לעששת, דלקת חניכיים יכולה לנבוע מכתרים שאינם מדוייקים או מתחזוקה לקויה ,בלי קשר כמובן שיתכן שיש גם עששת זו ניתנת לגילוי בבדיקה יחד עם צילומי רנטגן פריאפיקלים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה