האם כדי לשים ציפויים צריך לעשות רווחים בין השיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

04/10/2021 | 00:58 | מאת: קובי

האם כשרוצים לשים 4 ציפויים בשיניים קדמיות עליונות של למינייט אז בהכנה חוץ מהשחזה מינימלית בחזית השן צריך גם להשחיז בין השיניים בכדי לייצר רווח בכדי להלביש את הציפוי שיהיה יותר יציב ? או שמספיק רק הדבקה על החזית אבל אז האם בכלל זה יהיה יציב

התשובה תלויה בנתוני השן/ שיניים , לצורך הדבקה יציבה ואמינה נדרשת כמות מסויימת של אמאייל , אם השיניים קטנות או קצרות במיוחד או אם ישנם איזורים בשן עם שחזורים קודמים שמעונינים לכסות ,לעיתים נדרשת הכנה נרחבת יותר של השיניים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה