רגישות כרונית שנוצרה אחרי סטריפינג ביישור שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

22/09/2021 | 18:28 | מאת: יעקב

עשיתי יישור שיניים והרופא כנראה פישל ועשה סטריפינג בין השיניים ומאז נוצר רגישות כרונית לקור , הבנתי שטיפול יישור שיניים יסגור את הרווח אבל לא יפתור כנראה את בעיית הרגישות , האם ציפוי חרסינה יכול לסגור את הרווח ועל הדרך לפתור את בעיית הרגישות בין השיניים

יעקב שלום, סטריפינג זוהי פעולה שגרתית ומקובלת במהלך יישור שיניים וקשה לי להאמין שרופא מיומן ביישור שיניים גרם לנזק במהלך ביצוע הפעולה , נסה לשצע שטיפות עם חומרים המיועדים להקטנת רגישות ולאורך זמן בטוח תרגיש הקלה, אינני יכול להתייחס או להשיב לגבי שאלתך בנושא ציפויי החרסינה ללא בדיקה וללא התבוננות בצילומים

22/09/2021 | 21:28 | מאת: יעקוב

הבעיה שהרופא לא היה אורטודנט מומחה ולא כזה מיומן ועשה סטריפינג עקום באופן ששינה את צורת השן מה שמעלה חשד שאולי עשה יותר מדי כי רווחים נשארו גם אחרי הטיפול , לפי יעוץ מכמה אורטודנטים מומחים שקיבלתי הסטריפינג אכן לא נעשה באופן מקצועי , בצילומים לא רואים משהו חריג

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה