גשרים על גבי שתלים.......

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/09/2021 | 21:52 | מאת: ענת

שלום רופא שיניים שהוא כירורג פה ולסת עשה לי שתלים כמעט בכל הפה אך הגשרים ששם לי ממש איומים ומציקים לי מאוד וגורמים לסבל רב והוא מצידו מתעלם ואומר שהכל בסדר. שאלתי האם ניתן להוריד את הגשרים ולהתקין גשרים חדשים על השתלים בהנחה שהשתלים תקינים.אם כן יש לך הצעה למי לפנות. אודה לתשובתך.

גשרים על שתלים יכולים להיות מוברגים - ובמקרה כזה ניתן לפתוח את הברגים ולהחליף אותם או מודבקים - נהוג להדביק גשרים עם דבק זמני המיועד למטרה זו וגם במקרה כזה ניתן להסירם ולהחליף אותם, כירורג עלול להיות פחות מיומן בהתקנת גשרים ויתכן שמכך נובעת עוגמת הנפש, כל רופא שיניים קפדן ומיומן ברמה גבוהה יוכל להחליף את הגשרים בהצלחה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה