צבע כתרים אחרי הדבקבץה בדבק קבוע

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

02/09/2021 | 19:33 | מאת: דבק קבוע זמני על גשר 4 כתרים

ברגע שהרופא מדביק את הגשר כחרים בדבק קבוע כאשר צבע הכתרים הוא c3 האם הדבק יכול לשנות את צבע הכתרים לצבע אחר כהה יותר? יש סוג אחד או כמה סוגים של דבקים, כי שמעתי שיש מצב כזה שהגוון השתנה, ואם כן, ומה עלי לומר לרופא לפני ההדבקה הסופית אדמח לתשובה,

אם הכתרים ללא מתכת צבע הדבק בהחלט עלול להשפיע על צבע הכתרים, ישנם סוגי דבקים שונים חלקם עםגוון אטום חלקם שקוף וחלקם במספר גוונים מהם ניתן לבחור או לנסות גוון, הכי נכון להעלות את חששך בפני הרופא המטפל לפני ההדבקה ולשאול לעצתו

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה