כתר 4 גשרים משהו בסגירה ואכילה מפריע

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

31/08/2021 | 17:07 | מאת: אריאלה

עשיתי גשר בטוחנות, שמתי את הקבוע בדבקנזמהי שאתרגל, לפני שיצאתי מהמרפאה הרגשתי אי נוחות בסגירת הפה, נכנסתי לרופא היא הוריד קצת, כבר יותר נוח, כשאכלתימבצד הגשר שמתי לב שהטוחנות לא נוגעות אחת בשנייה ויש גם רווח אולי הוריד יותר מידי? מפעילה כוח לאכול לא נוח ולא מרגיש טוב מה הבעיה של הגשר? מה ניתן לעשות ואם זה לא מאוחר מידי אשמח לתגובה

אין לי כל דרך לדעת מה הבעיה ללא בדיקה וצילום ובכל מקרה כל עוד הגשר מודבק זמנית ניתן לבצע את כל האיזונים ההכרחיים לפני הדבקה קבועה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה