כתרי זרקוניה 4 שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

15/08/2021 | 01:59 | מאת: איסרא עלי

הייתי אמורה לעבור יישור שינים אבל התביישתי בגלל הגיל שלי אז עשיתי זרקוניה בשיניים ה 4 הקדמיות שייפה לי הרופאה את השיניים הרבה ועשתה לי זרקוניה עכשיו אני לא מרוצה מהתוצאה .. כי אני רואה שהקו אמצע שלי ממש עקום לצד שמאל והשיניים ממש מרגישות לי גדולות והייתה חסרה לי שן חותכת אחת ובמקומה היה ניב אז עם הזרקוניה הוא ממש ענקי האם אפשר לעשות משהו בשביל להזיז את קו האמצע ולעשות שהכתרים יהיו יותר קטנים

ניתן לעשות הדמיה בעזרת כתרים זמניים אסתטיים כדי לראות מהי התוצאה הטובה ביותר אליה ניתן להגיע ללא יישור שיניים , במידה ולא ניתן להגיע לתוצאה מספיק טובה - אפשר גם כשאת נמצאת עם הכתרים הזמניים לבצע יישור שיניים ( בטכניקה אסתטית המתאימה למבוגרים) ולאחריו לעבור לכתרים קבועים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה