שוב שאלה לגבי סגירת רווח עם קומפוזיט

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

11/08/2021 | 20:46 | מאת: יעקב

יש לי רווח של 0.25 ממ בין קדם טוחנות, סגרו אותו עם קומפוזיט אחרי שהיה דחיסת מזון שם ועכשיו יש נקודת מגע טובה , אבל יש עדיין הרגשה של כמו חתיכת פופקורן תקוע בין השיניים וכשלועסים אז זה מחמיר , למרות שלא נכנס אוכל בין השיניים , אני לא יודע אם זה נורמלי להרגיש ככה , אבל כבר שבועיים מאז ועדיין יושב לי בין השיניים , האם יש אפשרות להגיע אליך להערכה והחלפת הקומפוזיט אם צריך תוך יצירת נקודת מגע טובה אבל גם ללא לחץ של כביכול משהו תקוע בין השיניים ?

אם אכן ישנה נקודת מגע מציע לך להמתין ויש סיכוי שהתחושה תשתפר, במידה ולא - תמיד מוזמן להגיע לבדיקה

12/08/2021 | 13:59 | מאת: יעקב

תודה . הקטע שסגרו רווח בקדם טוחנת ויש נקודת מגע טובה . אבל גם אם מנסים להתרגל להרגשה של משהו תקוע בין השיניים אז ההרגשה ממש מוחמרת בלעיסה . האם זה משהו מוכר ונורמלי ? או שצריך לחזק את הסתימה בטוחנת

שום תחושת אי נוחות המוחמרת בלעיסה אינה נחשבת לתחושה ״ נורמלית״

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה