קומפוזיט לסגירת רווח בין קדם טוחנות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/08/2021 | 05:37 | מאת: יעקובי

היו לי רווחים בשני צידי השן , רופא עשה לי קומפוזיט לסגור את הרווחים כשמעל השן שם שכבה דקה של קומפוזיט לעיגון . יש נקודות מגע טובות אבל הסתימה מרגישה כמו פופקורן או גוף זר שתקוע בין השיניים , האם זה הגיוני או משהו לא בסדר ? כמו כן הסתימה מחוספסת, כנראה מהקומפוזיט העמיד , האם הקומפוזיט הננו קרמי החלק הוא אופציה עדיפה או שניתן להחליק את המחוספסת ?( רופא שיניים אמר לי לצחצח ועם הזמן זה יהפוך להיות חלק אבל זה לא נראה לי הגיוני )

אם השחזורים ניבנו בצורה תקינה -יתכן שלתחושת ה״ גוף הזר״ יש צורך להתרגל , אין לי דרך לדעת ללא בדיקה, מה שוודאי הוא שהליטוש חייב להיות מושלם ואינו תלוי בסוג החומר ממנו בנוי השחזור

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה