החלפת מרפאה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/07/2021 | 23:41 | מאת: רונן

ביצעתי הרמת סינוס במרפאה שלא עמדה בציפיות שלי... ואני מתלבט אם להחליפה... עד כמה זה קריטי בשלב הזה להחליף מרפאה כלומר האם וכמה זה יפגע בהצלחת ההליך, שרופא אחר יבצע את ההשתלה של השתלים והשיקום מעליהם ?

בכל מקרה יש צורך להמתין מספר חודשים לאחר הרמת הסינוס, לבצע צילום סי טי ולבדוק את כמות ואיכות העצם שנוצרה, מהשלב הזה של ההמתנה אין כל משמעות להמשך הטיפול באותה מרפאה , הרופא החדש יכול להעריך את רמת העצם ולבצע את המשך הטיפול בהתאם לממצאים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה