שיניים שצבעם השתנה לכהות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/07/2021 | 11:20 | מאת: מניה

סובלת מחוסר רוק בפה. בחצי שנה האחרונה השיניים ממש השחירו וזה נראה מאוד לא אסתטי. יש לי 2 שיניים שעברו השתלה לפני 10 שנים אז הצבע שלהם מעט שונה. מניחה שזה ציפוי על השן. לא יודעת. רק שזו לא שן טבעית שלי. מה אתה מציע לעשות שהשיניים יראו נאות ואסתטיות בהתחשב בשיניים המתות. אחת מקדימה שרואים. השניה פחות. תודה

מניה שלום, לצערי לא ניתן לאבחן על סמך הפרטים שציינת ונדרשת בדיקה קלינית יחד עם צילומי רנטגן על מנת לענות לך לגבי פתרונות לשיניים אסתטיות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה