שיקום

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/07/2021 | 06:14 | מאת: אורנה

כמה זמן לאחר הרמת סינוס פתוחה רצוי לבצע את הכנסת השתלים וכמה זמן אחרי הכנסת השתלים אפשר ונכון להתחיל בשיקום ?

אורנה שלום, כל רופא מחליט על פרקי הזמן על פי הידע שרכש, נסיונו הקליני וסוג השתלים , במרפאתי נהוג להמתין 9 חודשים לאחר הרמת סינוס פתוחה ולאחר מכן 3 חודשים עד לשיקום זמני על גבי השתלים

24/07/2021 | 23:28 | מאת: אורנה

בהנחה שהשתלים לא הונחו בעת ביצוע הפרוצדרה של הרמת הסינוס ? או שאצלך אתה עושה שיקום זמני בו בעת הנחת השתלים. שיקום הכוונה מבחינתי מבנה וכתר

במקרים מסויימים ניתן להחדיר שתלים כבר בעת ביצוע הרמת סינוס ואילו במקרים אחרים חייבים להמתין לבנית עצם על מנת שניתן יהיה לבצע את השתלים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה