בעיה ואדמומיות סביב כתר קבוע

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

20/07/2021 | 18:11 | מאת: שירה

עשו לי כתר קבוע במקום כתר קודם לפני פחות משנה . עבורה לעבור שיקום לא בשן הזאת אלא אחרת כמה ימים כאבים סביב זאת וגם קצת כאב ופתאום שהסתכלתי קצת אדמומיות קלה וסתם ניסיתי לנקות עם קיסם ירד דם מה זה אומר והאם כדאי להתקשר ולראות לפני השיקום של השן השניה או לחכות לתור וכבר יסתכלו אז? ומה זה יכול להיות?

אין לי דרך לענות תשובה מקצועית במקרה זה מבלי לראות את המקום , נסי בשלב ראשון לתחזק טוב את המקום ( ניקוי טוב וניקוי עי שיננית)

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה