כמה זמן מחזיקים ציפויי חרסינה?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/07/2021 | 10:22 | מאת: ממ

כמה זמן יכולים להחזיק ציפויי חרסינה על שיניים חותכות? האם יש אפשרות שיחזיקו לכל אורך חיי השן? מה יש על המטופל לעשות על מנת להאריך את חיי הציפוי?

ציפויי חרסינה המותאמים לשיניים בצורה מדוייקתומודבקים בטכניקה הנכונה ובעזרת החומרים הנכונים בהחלט יכולים להחזיק למשך כל חיי השן, המטופל חייב לתחזק בצורה אופטימלית את השיניים , בעיקר להגיע לשיננית בתזמון הנכון ובין טיפולי השיננית לצחצח נכון ולהשתמש באביזרי ניקוי המתאימים, יש לי מטופלים עם ציפויים המחזיקים בפיהם כבר 32 שנה ומאז החומרים רק השתפרו

18/07/2021 | 18:46 | מאת: ממ

וואו, מדהים. 32 שנה? לא ידעתי שציפויים קיימים כ"כ הרבה זמן. מן הסתם לא כל רופא שיניים שעושה ציפויים מגיע לאיכויות כאלו, והשאלה איך יודעים מי הטוב ביותר בתחום..

יש בארץ מעט מאד רופאי שיניים שעיקר עיסוקם הוא אסתטיקה דנטלית וציפויי חרסינה שהינם ספינת הדגל של האסתטיקה הדנטלית , אלו בדרך כלל יעבדו יחד עם טכנאים מוכשרים ממעבדות מאד איכותיות, בתהליכי עבודה נכונים ומוקפדים ולרב גם תוצאות הטיפול יהיו בהתאם , אין מציאות בתחום ( כמו גם בתחומים אחרים) , בהצלחה!

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה